Maak kennis met mij en je ziet een enthousiaste en positief ingestelde professional. Met mijn organisatiesensitiviteit weet ik snel hoe hazen lopen en dat helpt bij het verbinden en in beweging krijgen van mensen. Oud-opdrachtgevers roemen vooral mijn veelzijdigheid: van strategisch advies op boardniveau tot en met de handen uit de mouwen meewerken op de vloer. Ik breng graag ieder project tot een goed einde, waarbij ik de verschillende belangen goed in het oog houd, maar soms ook gewoon even doorzet als dat nodig is. Ik houd daarbij van nieuwigheden: nieuwe trends in het marketing- en communicatievak, digitale innovaties en ontwikkelingen zoals het (agile) werken in multidisciplinaire teams. 

Hands-on senior marketing- en communicatieprofessional 

Mede door de vele interimopdrachten in het verleden is mijn ervaring breed te noemen. Dat heeft als voordeel dat ik in allerlei organisaties en branches lessen heb geleerd die ik meeneem naar een volgende opdrachtgever. Het heeft ook gezorgd dat ik me nieuwe werkzaamheden of processen snel eigen maak. Bij vele opdrachten was er geen tijd voor een inwerkprogramma, moest ik gewoon mee op de rijdende trein. En natuurlijk snel laten zien dat je het uurtarief dat je vraagt ook waard bent. Dat doe ik graag, ook daar haal ik mijn voldoening uit. 

Voor een groot project, kort advies of interim capaciteitsoplossing

Ik ben tussen de 8 en 32 uur beschikbaar voor project- interim- of adviesopdrachten. Hoe flexibeler de insteek van de opdrachtgever wat betreft plaats en tijd van het uit te voeren werk, hoe meer ruimte er is in uren. Afhankelijk van de zwaarte en omvang van de opdracht en de te reizen afstanden stemmen we gezamenlijk een uurtarief af.